Geïnteresseerd in een project met mij, of zou je mij willen vragen voor jouw project?
Klik dan hier om een contactformulier in te vullen 
of stuur een mail met je vraag naar chiaravdlee@outlook.com

Verschillende Projecten

Akoestisch Duo @ Dollars Live Arnhem

Akoestisch Duo @ Dollars Live Arnhem

Beschrijving: Sinds februari 2017 spelen Kevin Riviere en ik als akoestisch duo in Dollars Live in Arnhem.

Genre: Akoestische covers met een eigen sound, van golden oldies tot moderne popmuziek.

Wanneer: Elke even week op zaterdag tussen 22:00 en 23:00 (Of kijk in de agenda onderaan voor komende optredens!)

Kinderliedjes schrijven met kinderen

Kinderliedjes schrijven met kinderen

Beschrijving: Tijdens de Wereldse Muziek lessen die ik geef op verschillende Kinderopvang vestigingen heb ik kinderliedjes geschreven.

Klant: In dit geval was de klant de Kinderopvang vestiging. Dit project kan, in een ingekort programma, natuurlijk ook worden gedaan tijdens een kinderfeestje, schoolactiviteit of gewoon omdat het leuk is!

Type project: Song-writing met kinderen: Het hele project bestond uit meerdere fases verdeeld over meerdere lessen. Hierna volgt een korte beschrijving van de stappen per fase.

Fase 1) Het begin van een liedje: (1.1)Brainstormen over een onderwerp voor het liedje (1.2) Een verhaal bedenken (1.3) Een woordenlijst maken van woorden die iets met het verhaal te maken hebben (1.4) Met die woorden de stopdans* doen, want een beetje ontspanning tussendoor is ook belangrijk! In dit geval riep ik terwijl de muziek aan stond een woord van de woordenlijst, bijvoorbeeld "Vampier" en konden de kinderen als een vampier dansen.

Fase 2) (2.1) De achtergrondmuziek bedenken/bepalen (met bijvoorbeeld een Ukelele of Gitaar) (2.2) Een melodie voor de zang bedenken (2.3) Beginnen met een Refrein (en eventueel een rijmwoorden-lijst maken) (2.4) De rest van de tekst schrijven op dezelfde manier als hierboven

Fase 3) (3.1) Het liedje met zijn allen oefenen (3.2) Aanpassen als dat nodig is (bijvoorbeeld als het te moeilijk is) (3.3) Het liedje opnemen. Soms heb ik de achtergrond muziek thuis al gemaakt en hoeft er alleen nog ingezongen te worden en kunnen de kinderen het liedje optioneel met instrumenten aanvullen (3.4) Mooie tekeningen maken voor de videoclip van het liedje

Fase 4: -deze fase doe ik zelf thuis nadat alles is opgenomen- - Het liedje (af)mixen - Een videoclip van de tekeningen maken - Het liedje sturen naar de Kinderopvang vestiging

*Uitleg stopdans *De stopdans is een spel waarbij de kinderen dansen zolang de muziek te horen is. Zodra de muziek stopt moeten de kinderen zo snel mogelijk stilstaan. (Optie spel-element met afvallers:) Wie als laatst stilstaat is af, en wie tussendoor beweegt is ook af. De laatste die overblijft heeft gewonnen.

Solo project

Solo project

Beschrijving Sinds medio 2019 ben ik thuis muziek aan het opnemen. Dit zijn zowel covers als eigen nummers, en ik hoop binnenkort wat van deze opnames online te zetten.

Type project Het solo project is een heel breed project met veel verschillende genres. Omdat ik zelf ook een hele brede muzieksmaak heb wil ik mijzelf ook niet beperken tot één bepaalde stijl. Dit betekend niet dat het niet in een hokje te plaatsen is, maar het kan wel zo zijn dat verschillende nummers in verschillende hokjes geplaatst worden.

Daruma Wishes

Daruma Wishes

Beschrijving Met Daruma Wishes hebben we meegedaan aan de 5de editie van Muziek bij de Buren 2017. Daruma Wishes bestaat uit Twan Stoffels op elektrische gitaar en zang en ikzelf op akoestische gitaar en zang. Voor Muziek bij de Buren hebben we samen nummers geschreven.

Type project Muziek duo, eigen nummers

Band Daruma Wishes

Samenwerking met Twan Stoffels

 


 
 
 
Info
Instagram